ENGLISH

Avanto-yrittäjyysohjelma on tarkoitettu kaikille Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun yliopiston opiskelijoille. Voit hakea mukaan ohjelmaamme silloin, kun sinulle itsellesi parhaiten sopii. Pääsyvaatimuksena on ainoastaan halu työllistää itsesi. Me takaamme, että opit uusia, hyödyllisiä taitoja.

PALVELUT

 

Avanto-yrittäjyysohjelmassa opit yrittäjämäisen tavan tehdä töitä. Valmentajiltamme saat apua ja konkreettisia neuvoja itsesi työllistämiseksi.

 
taitotyoksi.jpg

Muuta taitosi työksi

Onko intohimosi tanssi, valokuvaus, graafinen suunnittelu, fysioterapia…

Mitä tahansa osaatkin, voimme auttaa sinua työllistämään itsesi.

omayritys.jpg

Kehitä omaa yritystäsi

Onko sinulla jo yritys, joka kaipaa uudistamista?
Kehitä valmentajiemme kanssa yritystoimintasi uudelle tasolle.

ideastakaytantoon.jpg

Hyvästä ideasta käytäntöön

Selvitä bisnesideasi toimivuus osana opintojasi valmentajiemme kanssa. Älä turhaan odota huomista, vaan ota ensimmäiset askeleet yrittäjyyteen nyt.

yrityskaupat.jpg

Yrityskaupoilla yrittäjäksi

Tiesitkö, että hyviä yrityksiä on myytävänä eri aloilla kaiken aikaa? Toimivan yrityksen ostaminen voi olla paras reitti yrittäjäksi myös sinun toimialallasi. Selvitetään yhdessä mahdollisuutesi yrityskauppoihin osana opintojasi.

Palvelujen sisällöt

 

Avanto-yrittäjyysohjelma räätälöidään aina kunkin liikeidean tarpeiden mukaiseksi. Se voi koostua muun muassa seuraavanlaisista elementeistä, jotka sovitaan aloitustapaamisessa yhdessä valmentajasi kanssa.

 
valmennustapaamiset.jpg

Valmennustapaamiset

Kullekin liikeidealle nimetään oma yrittäjyysvalmentaja. Tapaamisissa valmentaja auttaa sinua/tiimiä etenemään suunnitelmallisesti hyödyntäen nykyaikaisia liikeidean kehittämiseen suunniteltuja menetelmiä.

tyopajat.jpg

Työpajat

Teemakohtaisissa työpajoissa työstät omaa liikeideaasi nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen valmentajien ohjauksessa.
Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi.
 

tapahtumat_kickstart.jpg

Tapahtumat

Täältä näet tulossa olevat tapahtumamme, joihin voit osallistua suunnitelmasi mukaisesti. 

 

OPINNOT

 

Avanto-yrittäjyysohjelma toteutetaan osana opintojasi. Työmäärästä ja tarpeesta riippuen ohjelman laajuus on 3-10 opintopistettä. Opinnot ovat tarjolla sekä Oulun ammattikorkeakoulun että Oulun yliopiston opintosuunnitelmassa. 

Opintopisteiden ohella takaamme, että opit hyödyllisiä taitoja niin yrittäjyyttä kuin työelämääkin varten. Oleellista on selvittää liikeideasi potentiaali johtipa se sitten yrittäjyyteen tai ei.

 
 

AVANTOLAISTEN MENESTYSTARINOITA

 

Rakenna oma polkusi yrittäjäksi omalla tavallasi. Ole rohkeasti oma itsesi ja tee asioita itsellesi. Tutustu avantolaisiin ja heidän tarinoihinsa. Niistä löydät yrittämisen ja tekemisen meininkiä.

 
 

OTA YHTEYTTÄ

 

Oulun ammattikorkeakoulun opiskelijoille

 

Oulun yliopiston
opiskelijoille