ENGLISH

TYÖPAJAT

Teemakohtaisissa työpajoissa työstetään omaa liikeideaa nykyaikaisia työkaluja ja menetelmiä hyödyntäen valmentajien ohjaamina. Osa työpajoista toteutetaan suomeksi ja osa englanniksi.

Voit halutessasi osallistua yksittäiseen työpajaan. Tapahtumat ovat maksuttomia, mutta ilmoittauduthan etukäteen.

 

Työpajojen aiheet ja aikataulut 

Tapahtumat pidetään kello 16-19 välisenä aikana seuraavasti: 

  • 16.00–16.30 mahdollinen aiheeseen liittyvä yritysvieras

  • 16.00–18.00 tutustuminen aiheeseen liittyviin materiaaleihin ja työkaluihin/menetelmiin

  • 18.00–19.00 työskentelytunti (aihe suhteessa omaan ideaan)

Sijainnit:

BUSINESS KITCHEN TELLUS (Kartta)                         BUSINESS KITCHEN KOTKANTIE (KARTTA)

Tellus Innovation Arena, Oulun yliopisto                                                               Oulun ammattikorkeakoulu, Kotkantien kampus
Erkki Koiso-Kanttilan katu 1, 90014 Oulu                                                            Kotkantie 1, 90250 Oulu

 

SYKSY 2018

To 20.9.
Lean Business Model ja validointi (englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus

Validointi auttaa kartoittamaan löydetyn (core) ongelman laajuuden, potentiaaliset asiakkaat ja oikean markkinan.
Lue lisää

To 27.9.
Aloittavan yrityksen taloudelliset laskelmat (suomeksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie

Työpajassa paneudutaan muun muassa hinnoitteluun, ansaintamalleihin ja keskeisiin yritystoiminnan laskelmiin.
Lue lisää

To 4.10.
Markkinointi (englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Markkinointi on monen suomalaisen yrityksen akilleen kantapää. Markkinointi kannattaisi aloittaa sinä hetkenä kun yritys perustetaan.
Lue lisää

To 11.10.
Kevytyrittäjyys, (suomeksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Kevytyrittäjyys työpajassa käsitellään muun muassa kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä.
Lue lisää

To 18.10.
Myynti (englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus

Työpajassa käsitellään muun muassa myyntistrategiaa, myynnin johtamista ja myyntiprosessia. 
Lue lisää

To 1.11.
Pitsaus ja presentointi (englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Jos et ole koskaan aikaisemmin pitchannut eli myynyt ideaasi tuntemattomalle, niin nyt on korkea aika alkaa harjoitella.
Lue lisää

To 8.11.
Yrittäjän lakiasiat (suomeksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa käsitellään keskeisimpiä sopimus- ja lakiasioita aloittavan yrittäjän kannalta.
Lue lisää

To 15.11.
Mentorointi-työpaja (suomeksi ja englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa kokeneet yritystoiminnan asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja auttavat liikeidean haltijoita.
Lue lisää

To 22.11.
Rahoitus (suomeksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa käsitellään keskeisimpiä rahoitusinstrumentteja aloittavan yrittäjän kannalta.
Lue lisää

To 29.11.
Yritystoiminnan käynnistäminen (englanniksi) 
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa käsitellään käytännön toimia ja huomioitavia asioita uutta yritystoimintaa käynnistettäessä. 
Lue lisää

To 13.12.
Demopäivä (suomeksi ja englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa esitellään liikeideoiden pohjalta syntyneet uudet palvelut ja tuotteet.
Lue lisää

KEVÄT 2019

To 17.1.
Aloitustapahtuma (suomeksi ja englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie

To 24.1.
Lean Business Model ja validointi (suomeksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Validointi auttaa kartoittamaan löydetyn (core) ongelman laajuuden, potentiaaliset asiakkaat ja oikean markkinan.

To 31.1.
Aloittavan yrityksen taloudelliset laskelmat (englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa paneudutaan muun muassa hinnoitteluun, ansaintamalleihin ja keskeisiin yritystoiminnan laskelmiin.

To 7.2.
Markkinointi (suomeksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Markkinointi on monen suomalaisen yrityksen akilleen kantapää. Markkinointi kannattaisi aloittaa sinä hetkenä kun yritys perustetaan.

To 14.2.
Kevytyrittäjyys (englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Kevytyrittäjyys työpajassa käsitellään muun muassa kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä.

To 21.2.
Myynti (suomeksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa käsitellään muun muassa myyntistrategiaa, myynnin johtamista ja myyntiprosessia. 

To 28.2.
Pitsaus ja presentointi (suomeksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Jos et ole koskaan aikaisemmin pitchannut eli myynyt ideaasi tuntemattomalle, niin nyt on korkea aika alkaa harjoitella.

To 14.3.
Yrittäjän lakiasiat (englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa käsitellään keskeisimpiä sopimus- ja lakiasioita aloittavan yrittäjän kannalta.

To 21.3.
Palvelumuotoilu (englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie

To 28.3.
Mentorointi-työpaja (suomeksi ja englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa kokeneet yritystoiminnan asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja auttavat liikeidean haltijoita.

To 4.4.
Rahoitus (englanniksi)
OAMK, Business Kitchen Kotkantie
Työpajassa käsitellään keskeisimpiä rahoitusinstrumentteja aloittavan yrittäjän kannalta.

To 11.4.
Yritystoiminnan aloittaminen (englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa käsitellään käytännön toimia ja huomioitavia asioita uutta yritystoimintaa käynnistettäessä. 

To 25.4.
Demopäivä (suomeksi ja englanniksi)
Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus
Työpajassa esitellään liikeideoiden pohjalta syntyneet uudet palvelut ja tuotteet.