ENGLISH
Back to All Events

Sote-alan yrittäjyys

  • Oamk, Business Kitchen Kotkantie Kotkantie 1 90250 Oulu (map)

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavat yritykset voivat aloittaa toimintansa joko ilmoituksenvaraisesti tai luvan perusteella. Palveluntarjoajien on pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita itselleen ammattitaidollaan ja kilpailukykyisellä hinnalla. Monille yrittäjille julkinen sektori on keskeinen yhteistyökumppani ja palvelujen ostaja.

Avanto -työpajassa paneudutaan näihin sote-yritystoiminnan erityiskysymyksiin. Tule tarkistamaan, miten lainsäädäntö tulisi huomioida omassa liikeideassasi ja miten julkinen sektori ostaa yrityksiltä palveluja.

Tapahtuma on avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-soteyrittäjyys

Earlier Event: March 27
Rahoitus
Later Event: September 11
Lean Business Model ja validointi