ENGLISH
Back to All Events

Mentorointi ja verkostoituminen

  • Oamk, Business Kitchen Kotkantie Kotkantie 1 90250 Oulu (map)

Onko sinulla liikeidea tai oletko kiinnostunut yrittäjyydestä? Keskiviikkona 20.3. klo 16 on hyvä mahdollisuus tulla tapaamaan yrittäjyyden asiantuntijoita, kasvattaa verkostojasi ja saada sparrausta liikeideallesi!

Mentorointi ja verkostoituminen -tapahtumassa tutustut yrittäjyyteen liittyviin järjestöihin, hubeihin ja tapahtumiin. Vieraina ovat mikroyrittäjyyskeskus MicroEntre, liike-elämän verkosto BNIOulu, yrityshautomo Kielo Growth, yhteistyötila Njetworking, BusinessAsema ja Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät. Työpajassa kokeneet yritystoiminnan asiantuntijat jakavat kokemuksiaan ja sparraavat sinua mahdollisen liikeideasi kanssa. Tule verkostoitumaan ja tapaamaan mentorejasi! 

Lämpimästi tervetuloa Oamkin Business Kitchenille! Varaamme paikan päälle pientä tarjottavaa, joten ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-mentorointi

Tapahtuma on osa Avanto-yrittäjyysohjelmaa (www.avantooulu.fi). Ohjelma sisältää sarjan teemakohtaisia työpajoja, joissa käsitellään erilaisia yrittäjyyteen liittyviä aiheita valmentajien ohjaamina. Me takaamme, että opit uusia hyödyllisiä itsesi työllistämiseen liittyviä taitoja.

Tapahtumat järjestetään keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16-19 Business Kitchenin tiloissa Oamkin Kotkantien kampuksella ja Oulun yliopiston Tellus Innovation Arenalla. Katso kaikki työpajat täältä: http://bit.ly/avanto-työpajat Voit osallistua yhteen tai useampaan työpajaan.

Earlier Event: March 13
Palvelumuotoilu
Later Event: March 27
Rahoitus