ENGLISH
Back to All Events

Sote-alan yrittäjyys

  • Oamk, Business Kitchen, Kotkantien kampus (C-siipi) 1 Kotkantie Oulu, 90250 Finland (map)

Kiinnostaako yrittäjyys sosiaali- ja terveysalalla? Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavat yritykset voivat aloittaa toimintansa joko ilmoituksenvaraisesti tai luvan perusteella. Palveluntarjoajien on pystyttävä houkuttelemaan asiakkaita itselleen ammattitaidollaan ja kilpailukykyisellä hinnalla. Monille yrittäjille julkinen sektori on keskeinen yhteistyökumppani ja palvelujen ostaja.

Avanto-työpajassa paneudutaan näihin sote-yritystoiminnan erityiskysymyksiin. Tule tarkistamaan, miten julkinen sektori ostaa yrityksiltä palveluja ja miten lainsäädäntö tulisi huomioida omassa liikeideassasi! Tapahtuma on avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avanto-soteyrittajyys

Earlier Event: November 20
Rahoitus