ENGLISH
Back to All Events

Verkostoituminen

  • Oamk, Business Kitchen, Kotkantien kampus (C-siipi) 1 Kotkantie Oulu, 90250 Finland (map)

Avanto-työpajassa esittäytyvät Pohjois-Pohjanmaan tärkeimmät yrittäjän yhteistyökumppanit. He kertovat yhteistyömahdollisuuksista, miten yrittäjä pääsee mukaan yhteistyöhön sekä mitä hyötyä yrittäjälle yhteistyöstä on.

Tapahtumassa pääset tekemään mahdolliselle yrityksellesi sidosryhmäanalyysin, suunnittelet keiden kanssa kannattaa verkostoitua sekä valitset tärkeimmät yhteistyökumppanisi! Luot myös itsellesi vuosikalenterin, johon merkitset tärkeimmät tapahtumat tulevan vuoden ajalle.

Vieraat:

Pohjois-Pohjanmaan yrittäjät
BusinessAsema
Oulun Kauppakamari
Tapahtumat, mm. Northern Glow
BNI Oulu

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen täällä: http://bit.ly/avanto-verkostoituminen

Earlier Event: November 6
Palvelumuotoilu
Later Event: November 20
Rahoitus