ENGLISH
Back to All Events

Kevytyrittäjyys

  • Oamk, Business Kitchen, Kotkantien kampus (C-siipi) 1 Kotkantie Oulu, 90250 Finland (map)

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Kevytyrittäjyys on matalan kynnyksen tapa kokeilla yrittäjyyttä. Kevytyrittäjyys tarjoaa mahdollisuuden työllistää itsesi ja työskennellä yrittäjämäisesti ilman huolta yritysbyrokratiasta.

Avanto-työpajassa käsitellään kevytyrittäjyyden eri muotoja ja toimijoita sekä laskutusta ilman omaa yritystä. Pääset kuulemaan, minkälaisia kevytyrittäjyyspalveluita on markkinoilla ja soveltuisiko kevytyrittäjyys juuri sinulle!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta ilmoittauduthan mukaan etukäteen: http://bit.ly/avantokevytyrittajyys

Earlier Event: September 25
Markkinointi ja myynti
Later Event: October 8
Aloittavan yrityksen viestintä