ENGLISH
Back to All Events

Lean Business Model ja validointi

  • Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu Oulu, 90570 Finland (map)

Hyvin usein startup määrittää potentiaalisen markkinansa aivan liian laveaksi. Validointi auttaa kartoittamaan löydetyn (core) ongelman laajuuden, potentiaaliset asiakkaat ja oikean markkinan. Validointi tehdään käymällä aktiivista keskustelua potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Heiltä saadun palautteen perusteella säädetään iteratiivisesti markkinointiviestejä ja myyntiargumentteja, kunnes niche ja sitä puhutteleva viesti on saatu toimimaan.

Työpaja järjestetään englanniksi. Voit saada ohjausta workshopin aikana suomeksi.  Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan etukäteen: bit.ly/avanto-validation

Earlier Event: September 11
Aloitustapahtuma