ENGLISH
Back to All Events

Pitsaus ja presentointi

  • Oulun yliopisto, Business Kitchen Tellus 1 Erkki Koiso-Kanttilan katu Oulu, 90570 Finland (map)

Jos et ole koskaan aikaisemmin pitchannut eli myynyt ideaasi tuntemattomalle, niin nyt on korkea aika alkaa harjoitella. Bisnesideasi myyminen on näet erityisen tärkeää, kun haluat saada rahoitusta uudelle yrityksellesi. Se, kuinka hyvin pitchaat ja luotat itseesi, auttaa sinua vakuuttamaan muut siitä, että ideasi jyrää. Opettele hissipuhe, eli se, kuinka kerrot yrityksesi tarkoituksen puolessa minuutissa.

Työpaja järjestetään englanniksi. Voit saada työpajan aikana ohjausta myös suomeksi. Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittauduthan etukäteen: http://bit.ly/avanto-pitching

Earlier Event: October 18
Myynti
Later Event: November 8
Yrittäjän lakiasiat